Tânăr găsit înecat la un ștrand din Dolj

0
92

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost găsit înecat într-un ștrand din Comuna Ișalnița, Dolj. Adolescentul plecase în urmă cu o zi la ștrand și nu s-a mai întors, nimeni din familia acestuia nu au încercat să îl caute.

În decursul acestei zile Postul de Poliție Ișalnița a fost înștiințat de către administratorul piscinei, cu privire la faptul că în unul dintre bazine ar putea fi o persoană înecată deoarece i s-au găsit obiectele personale în incinta ștrandului.

La fața locului și-au făcut prezența polițiștii care au stabilit faptul că într-un bazin cu adâncime de 5 m se află o persoană înecată, în cele din urmă victima a fost identificată, este vorba despre un băiat în vârstă de 17 ani din Comuna Brădești.

După primele verificări efectuate de poliție, tânărul a plecat de acasă în data de 2 august și nu s-a făcut nicio sesizare cu privire la dispariția acestuia. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și va urma să se efectueze o expertiză medico-legală ca să se stabilească cauza decesului.

Ancheta va continua pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here