Accident grav cu victime la Malu Mare. Un BMW a ricosat în gardul unei gospodării după un impact puternic cu un FORD

0
102

La fața locului a fost găsite două autoturisme avariate. Un autoturism marca BMW care a intrat într-un gard pe care l-a distrus pe o lungime de circa 4 metri, iar mașina implicată în incident a suferit avarii la partea din față. Celalalt autoturism este marca FORD, avariat pe partea stângă, iar în urma impactului, roata s-a detaşat şi a lovit un pieton care mergea regulamentar.

Două echipaje Smurd au ajuns la faţa locului. O tanara de doar 16 ani si un barbat de 30 de ani urmează să fie transportată la spital.

Din primele informatii, motivul accidentului a fost neacordarea de prioritate. Un bărbat de 30 de ani, din Malu Mare care conducea un autoturism pe DN 55 nu s-a asigurat la schimbarea benzi, fiind lovit de un tânăr de 27 de ani, din Mârşani care se afla deja în depăşire.
În urma impactului, o roată s-a desprins din autoturismul marca FORD condus de bărbatul de 30 de ani şi a lovit o tânără de doar 16 ani. Aceasta împreună cu cel care a provocat accidentul au fost transportaţi la spital conştienţi şi înafara oricărui pericol.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here