În acestă iarnă ne vom confrunta cu două virusuri

0
110

Din acestă iarnă ne vom confrunta cu două virusuri, Sars-Cov-2 și virusul gripal. Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie a declarat faptul că rata de transmitere a coronavirusului este constantă, dar a avertizat cu privire la trei evenimente care pot duce la creșterea numărului de infectări.

Unul dintre acestea ar fi revenirea din concedii a oamenilor, astfel mijloacele de transport în comun vor fi supraaglomerate cât și deschiderea școlilor care poate provoca probleme destul de grave dacă nu sunt respectate regulile impuse.

Iar cea de a treilea eveniment va fi apariția virusului gripal în momentul în care temperaturile vor scădea sub pragul de 10 grade.

Cel mai sigur aceste două virusuri vor funcționa concomitent în această iarnă și de aceea trebuie să avem grijă foarte mare. autoritățile trebuie să aprovizioneze cu vaccin anti-gripal.

Populația trebuie să înțeleagă că vaccinul antigripal ne poate feri de o catastrofă deoarece corpul uman nu va putea să suporte două infectări una cu Covid-19 și una cu virusul gripal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here