Fosta ducesă de Sussex plănuiește o viitoare carieră politică în SUA?

0
134

Separarea de casa regală a fost anunțată acum mai bine de un an, prințul Harry și soția acestuia Meghan Markle, și-au dorit să ducă o viață de familie pe cont propriu.  Un expert regal  a anunțat posibila implicare a fostei ducese în politică, chiar probabilitatea unei candidaturi la funcția de președinte, a precizat acesta.

Dorința unei vieți lipsite de controlul Reginei ar putea fi un prim motiv al separării de Casa Regală Britanică. Decizia acestora a provocat multă vâlvă, toată lumea se întreba care sunt motivele pentru care au renunțat la un titlu atât de valoros. Se cunoaște faptul că Meghan a fost ținta a mai multor scandaluri în presa mondenă încă de când se specula faptul că aceasta avea o relație amoroasă cu prințul Harry.

Zvonurile despre o posibilă neînțelegere între aceasta și Kate Middeleton  au început să apară o dată cu ruptura acestora de Familia Regală, presa încercând să afle mai multe informații privind decizia. Momentan, încă nu se cunosc cu adevărat care  sunt motivele, dar unul dintre acestea ar putea fi candidatura pentru poziția de  președinte în cadrul Casei Albe.

Posibila implicare a acesteia nu este una foarte posibilă deoarece se cunoaște faptul că Familiei Regale nu îi place să se implice în politică și astfel nu i-ar face pe plac prințului care vrea doar o viață privată. Nu este ceva neașteptat în caz că se va anunța că aceștia nu vor să facă pe plac Casei Regale deoarece se cunoaște că nu prea iau în considerare regulile impuse. Oricând planurile lor de viitor pot să ia o  astfel de întorsătură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here