O a treia tragedie a lovit familia fostei cântărețe Whitney Huston

0
293

Familia fostei cântărețe Whitney Huston a fost lovită de o a treia tragedie. Fiul cântărețului Bobby Brown  în vârstă de 51 de ani și-a pierdut fiul Bobby Brown Jr. în vârstă de 28 de ani. Acesta din urmă a fost găsit mort în reședința sa din Los Angeles.

Aceasta este a treia tragedie din viața lui Bobby Brown, în ultimii opt ani. Prima a fost decesul lui Whitney Huston, în anul 2012.

Autoritățile au fost chemate miercuri în jurul orei 13.50 iar decesul a fost constat. Potrivit oamenilor legii nu se ia în calcul comiterea unei crime. Încă nu se cunoaște adevărata cauză a morții.

Imediat după moartea lui Bobby Brown Jr. fratele sau a postat pe pagina sa de Instagram o poză alb-negru cu acesta, iar în descriere a scris ”Te iubesc pentru totdeauna, rege”

Mariajul lui Whitney Huston și al lui Bobby Brown a durat până în 2007 iar în 2012 în urma unor afecțiuni cardiace și a consumului de narcotice, cântăreața a fost găsită fără viață în cada hotelului în care stătea. Aceasta a decedat la doar 48 de ani.

La numai trei ani de la moartea mamei sale, fiica cuplului, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconștientă în cada din casa ei. A fost internată și șase luni mai târziu a pierit la doar 22 de ani. Autopsia a arătat faptul că aceasta consumase droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here