Fost șef de la Crimă Organizată acuzat într-un dosar de șantaj și răpire

0
108

Fostul șef de la Crimă organizată, a fost ridicat de mascați într-un dosar de șantaj, amenințare cu armă și răpire. Gruparea a fost condusă de Liviu Șipos, fost șef al Serviciului Antidrog . Mai mulți oameni de afaceri au fost spionați, în stil mafiot. Acesta a fost reținut pentru 30 de zile, conform  Tribunalului Capitalei.

Liviu Șipos a acționat în stil mafiot, membrii grupării conduse de acesta căutau afaceriști pe care îi puteau șantaja, ca să obțină sume de bani. Liderul grupării era cel care identifica afaceriștii pe care îi puteau șantaja și le montau pe autovehicule dispozitive de urmărire, unele dotate cu microfon pentru înregistrarea discuțiilor purtate de victime, a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT.

Gruparea s-ar fi folosit de informațiile avute prin intermediul MAI, pentru a verifica victimele în bazele de date.

Un om de afaceri a fost amenințat cu arma sub pretextul că sunt polițiști antidrog, membrii grupării i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a mușamaliza totul, ancheta era una fictivă. În urma descinderilor realizate de oamenii legii au fost ridicate documente, dispozitive cu informații, zeci de mii de euro, zeci de telefoane, tablete, microfoane și camere video.
 [ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here