România va intra în stare de urgență

0
1245

Datorită faptului că în ultima perioadă coronavirusul s-a răspândit într-un mod alarmant, stârnește o tot mai mare îngrijorare în rândul populației cât și a autorităților de pe întreg globul. Oamenii de știință încearcă să afle cât mai multe despre acest virus nemilos.

Cel de-al doilea val de coronavirus a afectat foarte mult România. Marcel Ciolacu, președintele PSD este de părere că „toată România va intra din nou în stare de urgență și carantină”.

Acesta a declarat: „Din măsurile luate până în acest moment, mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar și mai mult ca sigur că la un moment dat România va intra în stare de urgență”.

Având în vedere că peste câteva zile vom intra în campanie electorală nu se pune problema de o stopare a acestui trend ascendent. După alegerile din data de 6 decembrie, vom intra într-un blocaj total, a declarat Marcel Ciolacu.

„Se vor face alegeri în orice condiții. Nu îi interesează această pandemie și această criză sanitară. Nu îi interesează câți români vor muri. Îi interesează puterea absolută în România”, a adăugat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here