Liderul Clanului Duduianu, Emi Pian a fost executat în stil mafiot. Cine este ucigaşul

0
89

Emi Pian, temutul interlop, a fost executat în stil mafiot de un membru al unui clan rival. Marţi dimineaţa a fost transportat la spital de către fiul acestuia, în urma unui conflict izbucnit în Capitală din cauza jocurilor de noroc.

Din primele informaţii oferite de Poliţie, unul dintre cei mai influenți oameni din lumea interlopă, numele său real Florin Mototolea, a murit după un scandal monstru izbucnit de la un joc de barbut. Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost tăiat cu sabia de către un membru al unui clan rival, poreclit Napi.

Nefericitul eveniment a avut loc în Bucureşti, Sector 6. Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital in stare gravă, unde a murit la scurt timp.

Anunţul decesului a fost făcut de către organele de Poliţie care au ajuns la locul tragediei, după ce au fost sesizate cu un apel la 112. Scandalul de proporţii a fost sesizat în jurul orei 3:00 şi s-a produs între mai multe persoane, iar ulterior doar două persoane au ajuns la spital.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai de temut clanuri din lumea interlopă

Clanul Duduianu, al cărui lider era Emi Pian, cel care a fost ucis în stil mafiot marţi noaptea,  este cel mai de temut clan mafiot, fiind unul dintre cele mai vechi din Capitală. Florin Mototolea, numele real al lui Emi Pian, era considerat unul dintre cei mai influenţi interlopi atât din Bucureşti, cât şi din restul României.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here