Dan Petrescu și Lacina Traore infectați cu COVID-19. Alți 9 sunt depistați pozitiv

0
90

Vestea care zguduie vestiarul celor de la CFR Cluj. Bilanţul infectărilor este unul crunt pentru CFR Cluj, cinci fotbalişti şi alţi 6 membrii din staff-ul clujenilor sunt infectaţi cu Coronavirus. Ultimii care au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19  sunt Lacina Traore, atacantul ardelenilor şi Dan Petrescu, antrenorul principal al echipei.

Dan Petrescu va fi transportat azi cu o ambulanţă special pregătită pentru a transporta pacienţii COVID şi va fi internat în spital pentru următoarele 48 de ore.

Ce se intampla daca campionatul nu va fi reluat

In acest moment Universitatea Craiova se afla pe primul loc, la 4 puncte de CFR Cluj, echipa care cel mai probabil nu va putea sa joace urmatoarele meciuri, iar LPF a venit deja cu doua solutii. In cazul in care campionatul nu se va putea juca din cauza pandemiei se pot lua in calcul doua variante.

 • Prima variantă este să fie luat clasamentul din acest moment, iar Craiova câștigă titlul de campioană a României, scenariu puţin probabil deoarece echipele nu au jucat acelaşi număr de meciuri.
 • A două variantă este să calculeze clasamentul în funcţie de media de puncte câştigate din totalul meciurilor jucate. CFR Cluj se clasează pe primul loc, cu o medie de 2.0 puncte pe meci, iar în acest caz Universitatea Craiova ar fi pe locul 2, la o diferenţă foarte mică, cu o medie de 1.97 puncte.

Cătălin Golofca, Cristi Balgradean şi Claudiu Petrilea au fost şi ei iniţial testaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar după ce au refăcut testul rezultatul a fost negativ. Cei trei fotbalişti au fost externaţi din Spitalul de Boli Infecţioase.

Cei din echipa CFR-ului care sunt pozitivi la testul Covid-19 până în acest moment sunt:

 1. Adrian Păun
 2. Grzegorz Sandomierski
 3. Damjan Djokovic
 4. Cristi Manea
 5. Bogdan Aldea (preparatorul fizic)
 6. Costin Curelea (antrenorul secund)
 7. Cristian Moldovan (antrenorul de portari)
 8. Cristian Dragotă (preparatorul fizic)
 9. Radu Pralea (kinetoterapeut)
 10. Dan Petrescu (antrenor)
 11. Lacina Traore

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here